ارتباط موثر چیست؟چگونه ارتباطات موثر با دیگران بسازیم؟
ارتباط موثر چیست؟چگونه ارتباطات موثر با دیگران بسازیم؟
با عرض سلام خدمت شما کاربران عزیز سایت تفکر نوین خوشحال هستم که بنده را در مقاله ارتباط موثر چیست؟چگونه ارتباطات موثر با دیگران بسازیم؟ همراهی می کنید،با بنده تا به آخر این مقاله همراه باشید.

ارتباطات نقش مهمی در زندگی ما دارند و زندگی همه انسانها به نحوی در ارتباط و تماس با دیگران هستند. همین ارتباطات و کیفیتشان نشان دهنده کیفیت زندگی افراد و حالات روی آن ها است. برای برقراری ارتباط مناسب با دیگران داشتن مهارت و آگاهی از فنون ارتباطی نیاز هست.اما باهم بررسی کنیم که بهترین نوع ارتباط چه نوع ارتباطی است.
ارتباط موثر چیست؟
اما در آغاز مقاله با معنای ارتباط موثر آشنا شویم.باید عرض کنم که ارتباطات موثر چیزی فراتر از تبادل اطلاعات است. این در مورد درک احساسات و اهداف موجود در اطلاعات است.
علاوه بر اینکه می توانید پیامی را به طور واضح منتقل کنید ، باید به گونه ای گوش دهید که معنای کامل گفته ها را بدست آورد و باعث شود شخص مقابل احساس شنیده و درک کند.به طور کلی ارتباطی است که هم مثبت باشد و هم مفاهیم به طور کامل منتقل شده و در پایان اربتاطب باشد که بتواند برای هر دو نفر موثرو مفید باشد.
. اما اغلب اوقات ، وقتی می خواهیم با دیگران ارتباط برقرار کنیم ، چیزی به بیراهه می رود. ما یک چیز می گوییم ، شخص دیگر چیز دیگری می شنود و سو تفاهم ، ناامیدی و درگیری بوجود می آید. باید بدانید که اگر به این شکل ارتباط میگیرید باید فکری برای نوع ارتباط و فن بیان خود بکنید.
برای بسیاری از ما آدم ها ، برقراری ارتباط روشن تر و موثرتر نیاز به یادگیری برخی مهارت های مهم است. خواه اگر در تلاش برای بهبود ارتباط با همسر ، فرزندان ، رئیس یا همکاران خود باشید ، یادگیری این مهارت ها می تواند ارتباط شما با دیگران را تعمیق بخشد ، اعتماد و احترام بیشتری ایجاد کرده و کار گروهی ، حل مشکلات و سلامت کلی اجتماعی و عاطفی شما را بهبود بخشد. خب اما باهم در ادامه ۹ موردی که به شما کمک می کند ارتباط موثری بهتری را برقرار کنید را بررسی میکنیم.
داخل این ویدئو ۹ موضوع مهم در ارتباطات و زبان بدن رو گفتم که با رعایت این موضوعات میتوانید ارتباطات و ارتباط موثر بهتری داشته باشید
۱️⃣مورد اول در ارتباطات خود دوستانه رفتار کنید
ما ناخودآگاه جذب افرادی میشویم که رفتار دوستانهتری دارند چون این افراد احساس بهتری در ما ایجاد میکنند و خوشحالی بیشتری به زندگی ما میآورند.پس سعی کنید همیشه در آغاز ارتباط رفتار دوستانه از خود نشان دهید.
۲️⃣مورد دوم قبل از اینکه کلامتونو به زبون بیارین فکر کنید و سپس صحبت کنید
یکی از ضربالمثلهای مورد علاقه من این است: «اگر حرف نقره باشد سکوت طلاست». بارها دیدهام افراد بدون اینکه ذرهای فکر کنند هرچه را به ذهنشان میرسد، میگویند و با حرفهای نسنجیدهشان احترام دیگران را از دست میدهند.
۳️⃣مورد سوم پر حرفی نکنید
اغلب افراد دوست ندارند با کسی همراه باشند که تمام مدت حرف میزند و به دیگران اجازه صحبت کردن نمیدهد.پس چه خوبه اجازه دهید دیگران هم صحیت کنند.
۴️⃣مورد چهارم روشن و واضح حرف زدن
افرادی که در ارتباطات کلامی خود روشن نیستند و فقط به مسائل اشاره میکنند و منظورشان را دقیق بیان نمیکنند کمتر مورد احترام سایرین قرار میگیرند. وقتی میخواهید چیزی بگویید از خودتان بپرسید روشنترین روشی که میتوانم منظورم را بیان کنم کدام است؟
۵️⃣مورد پنجم خودتان باشید و ادای کسی رو در نیاورید

امروزه بیشتر از هر زمان دیگری مردم از کسانی که نقش بازی میکنند تا حرفشان را به کرسی بنشانند بیزارند. ما جذب کسانی میشویم که روشن و شفاف و از صمیم قلب حرف میزنند.
۶️⃣مورد ششم با اعتماد به نفس صحبت کردن
اعتماد به نفس یعنی اطمینانی که در نتیجه درک تواناییهایتان بهدست میآورید. در عین حال فروتنی یعنی عقیده متواضعانهای در مورد اهمیت خودتان داشته باشید. با اعتماد به نفس صحبت کردن در نتیجه انتخاب کلمات مناسب، تُن صدا، ارتباط چشمی و زبان بدن حاصل میشود.
۷️⃣مورد هفتم زبان بدن باز داشته باشید و زبان بدنتو بشناسید
تنها هنگامی که در چشم های کسی که طرف صحبت شماست نگاه می کنید میتوانید یک ارتباط واقعی را پایه گذاری کنید . در حالیکه از صحبت کردن با برخی افراد احساس راحتی می کنیم ، برخی دیگر غیر قابل اعتماد به نظر می رسند .
این موضوع بیش از همه به مدت زمانی مربوط می شود که فرد طرف صحبت درچشمان ما نگاه می کند . وقتی کسی در گفته های خود صادق نباشد یا بخواهد حقایقی را ازما پنهان کند کمتر از یک سوم زمان را در چشمان ما نگاه می کند .سعی کنید همیشه گارد باز داشته و در چشمان طرف مقابل نگاه کرده و ارتباط چشمی برقرار کنین

۸️⃣مورد هشتم خلاصه صحبت کنید
از قبل برنامهریزی کنید و یکراست بروید سر اصل مطلب! مخاطب شما وقتی برای تلف کردن ندارد. مدام از خودتان بپرسید «چطور میتوانم مختصر و مفید و با کمترین کلمات ممکن حرفم را بزنم و در عین حال احترام شنونده را رعایت کنم».
۹️⃣مورد نهم خوب گوش کنید

در مهارت گفتگو بهدقت گوش دادن مهمتر از حرف زدن است. باید واقعا به موضوع گفتگو علاقمند باشید، سؤالات مناسب بپرسید، به معنای واقعی پیغام توجه کنید و حرف گوینده را قطع نکنید.
و در نهایت، مردم بهطور طبیعی جذب کسانی میشوند که شبیه خودشان هستند؛ برای همین است که معمولا دوستان سلایق مشابهی دارند. میتوانید از این قانون به نفع خود استفاده و رفتار و صدای افراد را تقلید کنید. مثلا اگر آنها آرام صحبت میکنند شما هم آرام صحبت کنید یا اگر با هیجان صحبت میکنند، شما هم پرانرژی باشید. هرچه بیشتر مانند آنها صحبت کنید، بیشتر شما را دوست خواهند داشت.
امیدوارم این نکات برای شما مخاطب محترم مفید بوده باشد .راستی دوست عزیز من اگر به دنبال مطالب به روز و کسب حال خوب هستی حتما اینستاگرام بنده را دنبال کن تا بتوانی کلی مطلب خوب دیگر هم داشته باشی!فقط کافیه روی لوگو اینستاگرام کلیک کنی!
از اینکه وقت ارزشمند خود را برای خواندن این مقاله قرار دادید از شما ممنونم،شاد باشید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
افرین استاد ،خیلی خوب بود مطالب
سلام درود بر شما